fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Vytváření portrétů s pomocí zrcadel a odlesků

Portrétování je jednou z nejmocnějších form fotografického vyjádření. Umění portrétování může být obohaceno o různé techniky a postupy, které mohou skvěle vylepšit fotografii. Použití zrcadel a odlesků je jednou z těchto technik, která tvoří jedinečnou vizuální iluzi. Vytváření portrétů s pomocí zrcadel a odlesků je vynikající způsob, jak zvýraznit zvláštnosti fotografovaného objektu a zároveň získat zajímavý záběr s udivujícími úhly.

Kreativní Portrétování s Zrcadly

Zrcadla se používají pro vytváření portrétů již dlouhou dobu. Kombinací přirozených světelných odlesků a zrcadlových odrazů můžete vytvářet neuvěřitelně kreativní a zajímavé portréty. K tomu, abyste mohli experimentovat se zrcadly, budete potřebovat malé zrcadlo, které se vejde do ruky. Zrcadlo bude sloužit jako přirozený odrazný povrch, který můžete použít k vytváření zvláštních úhlů a perspektiv. Zrcadla jsou skvělým způsobem, jak zpříjemnit portrét, a nebojte se experimentovat s různými úhly a postupy.

Zazáření s Odlesky

Odlesky jsou přirozeným vyjádřením světla, které se odráží od různých povrchů. S využitím odlesků můžete portrétu dodat něco navíc. Přirozeně se odrážející odlesky, jako je například světlo od vody, mohou být skvělým způsobem, jak zvýraznit fotografovanou osobu. Odrážející se odlesky ve tvaru kruhu či srdce mohou být skvěle využity k vytváření svůdných portrétů. Použití odlesků na portrétech je skvělý způsob, jak dodat dílu na záři.

Portrétování s pomocí zrcadel a odlesků je skvělý způsob, jak zlepšit a zdokonalit váš portrét. Použití těchto technik může vtáhnout vaše fotografie do jiné dimenze a dodat jim živost a jiskru. Prostřednictvím těchto technik můžete vytvářet skvělé portréty, které budou oslňovat a obdivovat všichni, kteří je uvidí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení