fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tipy pro fotografování produktů na bílém pozadí

Fotografování produktů na bílém pozadí je skvělý způsob, jak ukázat produkty ve zcela čistém prostředí. Tento článek nabízí tipy a triky pro lepší fotografování produktů na bílém pozadí.

1. Ujděte jednoduše od bílého pozadí

Bílé pozadí je skvělou volbou pro prezentaci produktů, ale občas se může stát nudným. Chcete-li vložit trochu barevného šmůlu do svých fotografií, můžete si vybrat jiné barvy. Kombinovat bílou s jinými barvami může dodat fotografiím zájem. Můžete zkusit jemné odstíny modré, zelené, žluté nebo růžové.

Vyzkoušejte také zkombinovat různé druhy textur. Například, když fotografujete šperky, můžete použít kus hedvábí, sisalu nebo ať už se jedná o jakoukoli jinou texturu, která se k danému produktu hodí. Můžete také vyzkoušet fotografovat produkty na kamenech, dřevě nebo vlněném pozadí.

Vždy to můžete ještě více oživit pomocí světel a stínů. Změnou intenzity světel a úhlu, ve kterém je produkt fotografován, můžete dosáhnout zajímavých efektů. Tento trik dokáže dodat fotografii živosti a hloubky.

2. Fotografujte produkty s barevným šmůkem

Barevný šmůk je další skvělý způsob, jak oživit fotografii produktu na bílém pozadí. Můžete vyzkoušet použít kontrastní nebo odstíny podobné produktu. Pokud například fotografujete náramky, můžete je fotografovat s modrými, zelenými nebo žlutými kameny.

Barevný šmůk můžete také přidat pomocí doplňků. Například, pokud fotografujete boty, můžete je umístit před modrou nebo červenou podložku a přidat tak barvu do fotografie. Nebo můžete fotografovat kabelku s kytičkami uvnitř nebo s kameny navrstvenými dovnitř.

Barevný šmůk může také připomenout prostředí, ve kterém produkt může být používán. Například, pokud fotografujete rukavice, můžete je umístit na kus bílé látky s květy, abyste připomněli jarní oblečení.

Při fotografování produktů na bílém pozadí je tolik způsobů, jak oživit a upravit své fotografie. Můžete vyzkoušet použít jinou barvu než bílou, přidat textury nebo barevný šmůk. Použitím těchto technik, které jsme zde zmínili, můžete s vašimi produktovými fotografiemi udělat zázraky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení