fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Průvodce úpravou snímků s vintage filmovým vzhledem

Vintage styly jsou populární pro fotografování a úpravu fotografií. S vintage look můžete oživit staré snímky, do fotografií vnést autenticitu a vytvořit něco úžasného. Tento průvodce vám ukáže, jak upravit snímky s vintage filmovým vzhledem.

Retro Filmový Look

Retro filmový look je jeden z mnoha způsobů, jak upravit snímky. Tato technika zahrnuje použití barevného módu, kontrastu, zvýraznění stínů a odstranění rušivých elementů. Používá se také jako vizuální styl, který je založen na retro filmech, jako jsou například filmy z 50. let. Retro look vytváří přirozenou vrstvu filtru, která snímky dává pocit starých fotografií.

Průvodce Úpravou Snímků

K úpravě snímků s vintage filmovým vzhledem je třeba zahájit úpravy s barevným módem. Barevný mód je důležitý, protože ovlivňuje celkový vzhled fotografie. Pak můžete přidat nějaký kontrast nebo jemné zvýraznění stínů. Dalším krokem je odstranění rušivých elementů ze snímku. To vám umožní lépe se soustředit na hlavní motiv fotografie. Nakonec můžete použít filtr a vybrat úroveň jasu a kontrastu.

Vintage filmový look je skvělý způsob, jak starým snímkům dát nový život. Tento průvodce vám ukáže, jak můžete snadno upravit snímky tak, aby vypadaly jako z filmu. S malou trpělivostí a pozorností k detailům můžete snadno vytvořit něco úžasného s vintage filmovým vzhledem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení