fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Naučte se fotografovat portréty s různými objektivy

Fotografie může být zábava, kreativní a dokonce i cenná. Ať už ukazuje laskavé rysy vašich přátel nebo krásou vašeho domova, portrétní fotografie je jednou z nejúžasnějších form fotografie. Chcete-li získat skvělé portréty, musíte vědět, jak se obrátit na různé objektivy. Takže se naučte fotografovat portréty s různými objektivy!

Fotografování portrétů: Použijte různé objektivy!

Nekonečné možnosti fotografování portrétů začínají s objektivem. Objektivy se liší v úhlu záběru, ostrosti a mnoha dalších funkcích. Klasický portrét by se měl fotografovat pomocí pevného objektivu s ohniskovou vzdáleností 50 mm. To pomůže vystavit subjekt s přesným zvětšením a jeho tvář nebude deformována. Pokud jde o zachycení portrétů s větším úhlem záběru, můžete experimentovat s objektivy s ohniskovou vzdáleností 24-35 mm. K získání dramatičtějšího pohledu lze použít objektivy s ohniskovou vzdáleností 85-200 mm.

Naučte se fotografovat s krásou!

Kreativita je klíčem k skvělé portrétní fotografii. Když se fotografuje portrét, měli byste vyhledávat různé pohledy a úhly. Změňte váš pohled na scenu a hledejte nápadité nápady, jako je portrét s dlouhým ohniskovým měřítkem nebo portrét s kombinací světla a stínu. Využijte své okolí, abyste vytvořili zajímavou scénu. Když zařazujete předměty a objekty do svých portrétů, hledejte způsoby, jak je zvýraznit pomocí kontrastu nebo barev.

Kreativita je klíčovou složkou portrétní fotografie. S různými objektivy a jejich schopností můžete vytvářet mnoho úžasných portrétů. S náladou, schopností vytvářet kreativní portréty a používat různé objektivy můžete dosáhnout profesionálních výsledků. Naučte se fotografovat portréty a užijte si krásné obrazy svých nejdražších okamžiků!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení