fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak zvládnout portrétní fotografii s dětmi

Fotografování dětí je zábavné, ale také vyžaduje trpělivost. Díky kreativitě a trošce šikovnosti vaší i dětí můžete vytvořit opravdu úžasné portréty. Pojďme se podívat na několik tipů, jak na to.

Zábava s portrétní fotografií s dětmi

Fotografování dětí může být zábavné, ale často je obtížné je udržet v klidu. Než se pustíte do focení, zabavte děti a vytvořte s nimi pohodovou atmosféru. Nakreslete kolem nich kruh nebo zaměřte svou pozornost pouze na ně. Nezapomeňte si s nimi popovídat a ukázat jim, že se na ně těšíte.

Nezapomeňte také na hru. Použijte hudbu, abyste je rozesmáli, nebo jim ukažte, jak se vystřihují ve vzduchu. Děti jsou plné energie a rády se hýbou, takže je v pohybu pořád udržujte.

Vezměte si dostatek času na to, abyste dětem udělali radost a pobavili se s nimi. Vybudujte si s nimi vztah, zjistěte, co se jim líbí a co nemají rádi.

Jak na výborný výsledek?

Připravte si fotografickou scénu. Místo, kde budete focení provádět, by mělo být klidné a příjemné. Zkuste vybrat barevnou stěnu, květiny nebo zajímavou texturu.

Díky ostrému světlu na děti se budou vyjímat. Proto je dobré nastavit blesk, aby děti vynikly. Optimální světelné podmínky jsou poledne nebo odpoledne, kdy je dostatek přirozeného světla.

Vyberte si jednoduché oblečení a pozadí, abyste děti udrželi v centru pozornosti. Průhledná nebo jednobarevná módní obuv bude vypadat skvěle. Pro děti vybírejte pastelové odstíny, aby se hodily do scény.

Fotografování dětí je zábavné a dokáže odhalit kouzlo jejich duše. S několika jednoduchými tipy, jako je zábava, vyvážené světlo a pozadí, se můžete pustit do fotografování portrétů a vytvořit si úžasné vzpomínky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení