fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit pohádkové fotografie

Pohádkové fotografie jsou skvělým způsobem, jak zaznamenat dětské okamžiky a vytvořit kouzelnou kolekci vzpomínek, které vám budou trvat po celý život. Ať už se vám podaří vytvořit pohádkový portrét, nebo se chystáte pořídit kouzelnou scénu s princeznou, stačí se připravit a objevit kouzlo pohádkových fotografií!

Připravte se na pohádkové fotky!

Než začnete pohádkovou fotografii tvořit, je důležité pečlivě naplánovat. Určete si, jakou chcete vytvořit atmosféru a co přesně chcete fotografovat. Dále si vytvořte seznam všech věcí, které budete potřebovat, od oblečení až po dekorace. Pokud se chystáte fotografovat v exteriéru, určete si místo a čas pro svou pohádkovou fotku.

Jak začít…

Dalším krokem je vybrat správné osvětlení. Použít můžete denní světlo, odrazný displej, nebo blesk. Po rozhodnutí, jakým způsobem se chcete osvětlit, je čas připravit všechny dekorace a oblečení. Vyberte si barvy, které poskytnou příjemnou atmosféru. Tmavé barvy jsou dobré pro pohádkové portréty, ale pokud chcete něco lehčího, zvolte světlejší barvy. Ujistěte se, že všechny kousky oblečení a dekorace jsou z vysoce kvalitních materiálů a aby to vypadalo pohádkově, zvolte odvážné detaily, jako jsou korálky, krajky a květiny.

Když jste se již připravili, stačí jen vybrat správný objektiv a ostré časy pro fotografování. Nechte svou fantazii běžet divokým a vytvořte pohádkové fotografie, na které budete rádi vzpomínat po celý život. Ať už je to pohádkový portrét, nebo scéna plná magie, jen si pohlídejte, abyste si každý okamžik užili. Udělejte si čas na pohádkovou fotografii a užijte si to!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení