fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak použít reflexní plátno ve studiu

Ať už se fotografuje či natáčí, reflexní plátno může zásadním způsobem zlepšit kvalitu obrazu. Tento cenný přírůstek do studia nejenže dodá interiéru úžasnou dekoraci, ale také pomůže při osvícení a vytváření dokonalého odrazu. Pojďme se podívat, jak použít reflexní plátno ve studiu!

Získejte perfektní odraz s reflexním plátnem

Reflexní plátno dodá fotografii a videu vysoce kvalitní volumetrické světlo, které můžete ovládat a optimalizovat podle Vašich potřeb. Je to skvělé pro softboxy, pokud chcete dostat dokonalý odraz od stěn a stropu. Reflexní plátno je často vyrobeno z polomatného materiálu, který má tendenci odrazit velkou část světla, takže je to skvělé pro portréty a produktové snímky.

Kromě toho, že je reflexní plátno vysoce funkční, je také skvělým způsobem jak zdobit studiové interiéry, dodávat prostorům více elegance a originality. Reflexní plátno je velmi snadné a rychlé připevnit na zdi nebo strop, bez nutnosti jakéhokoliv speciálního nářadí, a jeho instalace nemá žádné další náklady.

Ať už fotíte či natáčíte, reflexní plátno je tu pro Vás!

Nošení, připevnění a instalace reflexního plátna může být docela jednoduchá práce! Nejprve si musíte zvolit správný materiál, zda je to tkanina nebo kov, který vyhovuje Vaší pracovní situaci. Poté je nezbytné zvolit správnou velikost – reflexní plátno musí být dostatečně velké, aby se vešlo do místnosti a odrazilo správné množství světla.

Jakmile je plátno správně umístěno, je čas začít pracovat na vytváření dokonalého odrazu. Pořádné osvětlení a poloha plátna budou hrát důležitou roli. Musíte se ujistit, že plátno je správně vyvážené, aby reflektovalo správné osvětlení.

Reflexní plátno je skvělou příležitostí pro každého fotografa nebo natáčecího producenta, aby zvýšil kvalitu své práce. Jeho instalace nevyžaduje náročnou práci a čas, a zároveň je to cenově dostupné, takže se můžete pochlubit třpytivými odrazy ve Vašem studiu. Díky reflexnímu plátnu můžete vytvářet skvělé fotky a videa bez nutnosti rušivého externího osvětlení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení