fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování odrazů na vodní hladině a v mokrých uličkách

Fotografování odrazů na vodní hladině a v mokrých uličkách je velmi oblíbenou technikou pro fotografy, kteří se snaží vyjádřit přírodu krásnou fotografií. Tento článek vám řekne, jaké druhy obrazů můžete dosáhnout s touto technikou a jaká je ta nejlepší vybavení pro tyto fotografické úkoly.

Fotografování odrazů na vodní hladině

Fotografování odrazů na vodní hladině je jednou z nejzajímavějších technik, které můžete použít pro fotografování. Můžete zachytit krásné obrazy krajiny a budov, které se odrážejí ve vodní hladině. Fotografování odrazů na vodní hladině je velmi citlivé na světlo a každé malé narušení může zničit celý obraz. Nejlepším způsobem, jak zajistit, že se vám to podaří, je použít stativ. To znamená, že budete muset držet fotoaparát pevný a vyhnout se pohybu. Fotografování odrazů na vodní hladině je nejlepší mimo hlavní městské oblasti, protože v menších lokalitách obvykle voda není tolik znečištěná.

Zachycování atmosféry v mokrých uličkách

Fotografování v mokrých uličkách je skvělou technikou pro zachycení atmosféry městského života. Vodní stříkající z kohoutků a země pokryté vodou vytvářejí drsný a intenzivní obraz. Pro tento styl fotografování je ideální poloprůhledný stativ, protože vám umožní získat ostré snímky a také vám usnadní přizpůsobení pozice fotoaparátu k jednotlivým situacím. Fotografování v mokrých uličkách je nejlepší v noci nebo večer, protože na světle slunce může být obraz příliš jasný.

Fotografování odrazů na vodní hladině a v mokrých uličkách je skvělou technikou pro zachycení přírodní krásy a atmosféry městského života ve fotografii. Technika vyžaduje citlivé světlo a správné vybavení, ale je velmi ceněná pro skvělé výsledky, které může poskytnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení