fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

7 tipů pro lepší fotky na pláži a u vody

Fotografování na pláži a u vody může být skvělým způsobem, jak zachytit přírodu a zážitky z dovolené. Ale jak pořídit dokonalé snímky? Pokud se s fotografováním na pláži a u vody teprve učíte, nebojte se. Poradíme vám, jak vyfotit to nejlepší, co pláže a voda na vaší cestě nabízí. Níže uvedených 7 tipů vám pomůže vytvořit atraktivní snímky pláže a vody.

1. Rada: Získejte správnou perspektivu

Vyberte si pro focení místo, které vám poskytne příležitost získat zajímavou perspektivu. Vyhněte se tomu, abyste fotili pouze z prvního pohledu. Pokud je to možné, vyzkoušejte snímek čelního pohledu, pohledu shora nebo pohledu zespodu. Pomůže vám to vytvořit zajímavější obrázek. Navíc, jakmile se osvobodíte od prvoplánového pohledu, můžete experimentovat s kompozicí a vytvářet dynamičtější a zajímavější fotografie.

2. Tip: Správné pozadí je základ

Když fotíte na pláži a u vody, zaměřte se na pozadí. Určitě můžete fotit pláž s kopcem v pozadí, lesem, západem slunce nebo dokonce se zámkem. Dejte si pozor na to, aby bylo pozadí příjemné a nebylo příliš rušivé. Pokud se chystáte pořídit fotografii s pozadím města, zkuste se vyhnout vedlejšímu vizuálnímu rušení, jako jsou kouřové trubky, vlajky nebo cedule.

Kromě toho můžete vytvářet zajímavé pozadí, které by mohlo být v pozadí vaší fotografie. Například, pokud fotíte u moře, můžete zkusit zachytit oblázky a kameny v pozadí. Zkuste pomocí svého objektivu fotografovat oblázky, abyste měli zábavné pozadí s rozostřeným efektem.

Fotografování na pláži a u vody může být skvělá zábava. S několika prostými tipy a radami můžete vytvářet skvělé snímky a vychutnat si krásu přírody. Pokud chcete vytvořit dokonalé snímky pláží a vody, zkuste se zaměřit na získání správné perspektivy a správného pozadí. Také oblázky mohou být skvělým pozadím. Nezapomeňte se bavit a především si užívat fotografování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení