fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

5 způsobů, jak vylepšit své fotografie v počítači

Umělecké fotografie mohou mít udivující efekt na diváka. Chcete-li dosáhnout tohoto efektu, je důležité, abyste svým fotografiím dodali něco navíc. Počítač může být pro tento účel nápomocen. Existuje několik různých způsobů, jak můžete vylepšit své fotografie v počítači. Pojďme se podívat na pět z nich.

1. Tip: Přidávejte barevné filtry

Barevné filtry jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašich fotografií něco navíc. Barvy dodávají snímku jistou atmosféru. Můžete je použít k zaměření pozornosti diváka na specifickou část obrazu. Filtry mohou být také skvělou cestou, jak vytvořit něco, co není možné vytvořit přirozenou fotografikou.

Můžete si také stáhnout několik různých barevných filtrů a experimentovat s nimi. Doporučuji vyzkoušet všechny, které jsou pro váš software k dispozici. Můžete také vytvořit vlastní filtr pomocí barevných složek, které umožňují změnit odstíny a saturaci v obraze.

2. Trik: Používejte úpravu ostrosti

Dalším skvělým způsobem, jak vylepšit své fotografie v počítači, je použití úpravy ostrosti. Ostrost je důležitá, protože umožňuje divákovi zlepšit detaily v obraze. Pokud chcete, aby obraz byl ostrý, měli byste ho upravit.

Software pro úpravy ostrosti je ve všech dobrých grafických editorech. Můžete si také stáhnout speciální software, který je určen pouze pro úpravy ostrosti. Tento software vám poskytuje více možností, takže můžete si vybrat, jaký druh úpravy ostrosti chcete provést.

Kromě toho můžete použít více než jeden filtr, abyste dosáhli požadovaného efektu. Například můžete použít úpravu ostrosti a poté ji vylepšit pomocí barvy. Tak můžete dosáhnout efektu, který byste jinak nebyli schopni dosáhnout.

Vylepšení fotografie v počítači může být obtížné, ale je to jistá cesta k vytváření úžasných fotografií. Pokud chcete svým fotografiím dodat něco navíc, vyzkoušejte tyto pět způsobů. Přidávejte barevné filtry, používejte úpravu ostrosti, experimentujte s různými technikami úpravy barev, používejte pozadí a vytvářejte koláže. Všechny tyto techniky vám pomohou dosáhnout skvělých fotografií.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení