fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Tvorba zábavných selfie s perspektivními triky

V dnešní době jsou samolepky velmi oblíbené, zejména v sítích sociálních médií. Tvorba zábavných selfie s perspektivními triky je jednou z nejoblíbenějších metod pro zachycení pozornosti svých sledujících. Tato technika také dokonale posiluje vaše online profily. V tomto článku se podíváme na to, jak vytvořit zábavná selfie s perspektivními triky.

Tvorba zábavných selfie

Vytváření zábavných selfie vám může pomoci s vytvářením profilu, který vydrží. Nejdůležitější je vybrat správný úhel, který bude vaší selfie vyniknout. Můžete si vybrat natočení selfie směrem k vám nebo můžete vybrat natočení směrem od vás. Také můžete vybrat, zda chcete selfie s ještěrkou nebo zda chcete vystoupit z davu a vystoupit. Jakmile si vyberete úhel, který se vám líbí, můžete začít se zábavnou selfie.

Perspektivní triky

Pokud chcete, aby vaše selfie vynikla, můžete použít perspektivní triky. Perspektivní triky jsou prostě zábavné a jedinečné způsoby, jak oživit vaši selfie. Můžete například použít zrcadlo a udělat selfie ve tvaru kříže, nebo můžete použít další objekty ve svém prostředí a vytvořit zábavnou hádanku. Také můžete použít týmovou práci pro vytvoření selfie. Když budete tvořit selfie, je důležité ujistit se, že jste ve skupině a místo, a to můžete vidět na fotografii.

Vytvoření zábavných selfie s perspektivními triky je skvělý způsob, jak si užít vytváření online profilu a zároveň udělat dojem na své sledující. Musíte jen vybrat správný úhel a použít pozoruhodné perspektivní triky, abyste vytvořili jedinečnou selfie, na kterou budete pyšní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení