fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vytvořit fotografie s efektem tilt-shift

Chceš se naučit, jak vytvořit fotografii s efektem tilt-shift? Moderní technologie umožňují fotografům vytvářet zábavné obrázky s tilt-shift efektem. Toto je populární efekt, který přidává fotografii iluzi miniatury. Tento článek ti ukáže, jak vykouzlit tento zajímavý efekt a vytvořit profesionální fotografii.

Jak na zábavný tilt-shift efekt!

Nejprve se musíš rozhodnout, jaké fotografie budeš pro efekt používat. Nejlépe se hodí krajina nebo fotografie s hranicemi na obzoru. Pak je třeba fotografii oříznout a oříznutou fotografii přenést do počítače.

Skenující programy, jako je Photoshop, ti umožní použít nástroje založené na efektu tilt-shift. Tyto nástroje jsou všestranné a zahrnují možnosti, jako je vytváření bokeh efektu nebo vyostření horní a dolní části obrázku. Nezapomeň to vyzkoušet!

Nejlepší na efektu tilt-shift je, že můžeš obrázek upravovat tak, aby vypadal, jako by byly všechny objekty na fotografii miniaturní. Toto je velmi užitečná technika pro umělce, kteří chtějí vytvořit zajímavý obrázek.

Udělejte si fotku jako profesionál!

Tilt-shift efekt můžeš použít i na svých foceních s makro objektivem. Toto je skvělý způsob, jak fotografovat malá zvířata a miniaturní objekty. Nejdříve je třeba nastavit objektiv pro požadovaný efekt a pak je třeba fotografii uložit do počítače a přidat nástroje pro vylepšení.

Ta je možné také využít digitální filtry, jako je například filter HDR. Tento filtr ti umožní nastavit několik jasů a barev a vytvořit tak zajímavou fotografii. Taky můžeš přidávat různé barvy pomocí barevného filtru.

Vytvoření fotografie s efektem tilt-shift je skvělý způsob, jak vytvořit zajímavou fotografii. Tento efekt můžeš použít na fotografiích krajiny i makro objektivu. Skenovací programy, jako je Photoshop, ti umožní využít profesionální nástroje pro vylepšení obrázku. Takže pojď si užít zábavu s efektem tilt-shift!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení